Over ons

Visie

Bij Andurs zijn we er op uit om duurzame veranderingen tot stand te brengen. Dat doen we door op individueel niveau, binnen teams en organisaties alle (verborgen) kwaliteiten aan te boren. Wanneer je leeft en werkt vanuit jouw potentieel ben je onderscheidend, inspireer je anderen en voeg je waarde toe. Ontwikkeling en groei ontstaan wanneer je bereid bent te kijken over de grenzen van je kennen en kunnen. Onderlinge verschillen zijn daarbij een bron van inspiratie en een kans om je perspectief te verbreden.

Jan Jutstra

Voor blijvende verandering

Iemand noemde mijn manier van coachen ‘liefdevol klemrijden’. Ze bedoelde dat een goed contact de basis vormt voor leren en ontwikkelen. Want dat gebeurt – met vallen en opstaan – vooral op de grens, waar het (even) lastig is. Daar ontstaan de doorbraken, komen de nieuwe inzichten en beleef je de sterkste ontwikkeling. Mijn passie voor mensen en ontwikkeling ontdekte ik vooral toen ik tijdens mijn studie voor het hoofdvak psychologie stage liep in een ziekenhuis waar mensen begeleid werden die vastgelopen waren. Ik raakte steeds meer geboeid door het gedrag en de drijfveren van mensen. Het was dan ook een logische stap om te kiezen voor een loopbaan als coach en trainer.

In mijn werk ga ik graag met jou of jouw team op zoek naar al het (verborgen) potentieel. Luchtig en serieus, verdiepend en praktisch, grondig en bondig.

contact:
e-mail: j.jutstra@andurs.nl
telefoon: 06 41 54 96 17

Floorke Jutstra

Contact en resultaat vanuit ziel en zakelijkheid

Mijn visie is dat je het verschil kunt maken door echt te zijn. Voor contact met de ander is contact met jezelf nodig. Verbinding met jouw persoonlijke thema’s en patronen. Met je kwaliteiten en met dat wat je liever niet laat zien van jezelf. Samen met jou breng ik jouw potentieel en/of dat van je team in beeld. Mijn stijl kenmerkt zich door liefdevol aanpakken. Ik kom snel tot de kern, vraag door waar het ongemakkelijk is en ga confrontatie niet uit de weg. Daarbij heb ik vanuit verbinding aandacht voor het proces en help focus te houden op het doel, vanuit ziel en zakelijkheid.

contact:
e-mail: floorke@andurs.nl
telefoon: 06 53 84 46 87