Training

Teamontwikkeling

Als je met je team (nog) verder wilt komen gaan we graag met je in gesprek over een teamtraject op maat. Onze programma’s zijn er op gericht om de psychologische veiligheid in teams te versterken. Het resultaat is dat het werkplezier en de effectiviteit toenemen en dat er dus met minder gedoe goed samengewerkt wordt.

We beginnen bij de basis: het versterken van vertrouwen. Zo scheppen we ruimte voor de ontwikkeling van het team en dragen we bij aan een teamcultuur waarin de betrokkenheid en verantwoordelijkheid groeit. Waarin je elkaar stimuleert en aanspreekt. Waarin je fouten mag maken en ervan leert.  Kortom: een team waar je samen gaat voor het beste resultaat.

Samenwerken en communicatie

Bij onze begeleiding van teams gaan we met verschillende werkvormen in op de dynamiek binnen een team. We helpen teams om die dynamiek letterlijk in beeld te brengen. Daarmee zie je ook in een oogopslag welke verschillende werk- en communicatiestijlen er zijn. We doen dat o.a. met “Insights Discovery”.  Dit is een toegankelijk kleurenmodel dat inzicht geeft in leiderschaps-, werk- en interactiestijlen.

Concrete resultaten zijn:

  • De samenwerking wordt versterkt
  • (Verborgen) kwaliteiten worden beter benut
  • Veranderingen worden makkelijker
  • Minder ongezonde stress
  • Beter contact met interne en externe klanten


Meer weten:

neem contact op.